Tanfolyami jelentkezés

 

Tisztelt Szülők!

Örömünkre szolgál, hogy támogatják gyermekük jelentkezését a Gyermekvasutas tanfolyamra. A jelentkezéshez kérjük töltsék ki az alábbi űrlapokat. Az elektronikus jelentkezés megkönnyíti teendőit, mert az űrlap kitöltése után az előminősítés (jelentkezési feltételek teljesülése) automatikusan megtörténik, erről rögtön értesítést kap.

Az előminősítést követően, a részletes adatok megadása után, amennyiben a felvehető létszámkorlát nem került túllépésre, gyermekét automatikusan felvesszük az induló tanfolyamra, valamint megküldjük az Ön részére a már előre kitöltött jelentkezési lapot, melyet gyermeke iskolájával, illetve háziorvosával is alá kell íratni. Amennyiben nincs nyomtatási lehetősége, a Gyermekvasutas Otthonépületben (1021 Bp. Hűvösvölgy vasútállomás melletti épület) erre is lehetőséget biztosítunk.

Az aláírt jelentkezési lapot a megnyitó napján kell személyesen leadniuk, de az elfogadott és visszaigazolt elektronikus jelentkezés esetén gyermeke már felvételre került.

Az előminősítés során az elvárt 4,0 tanulmányi átlag kerül ellenőrzésre, valamint pár, a gyermekvasúti szolgálat sajátosságai, és a gyermekvasutasokat felügyelő felnőtt munkatársak felelőssége miatti egészségügyi kérdésre kérjük válaszát. A tanulmányi adatok helyességét utólagosan ellenőrizzük, 4,0 átlag alatt gyermeke a tanfolyamot nem végezheti el!

Az előminősítés során semmilyen személyes adatot nem kérünk Öntől, így sikertelen előminősítés esetén annak adatai tárolásra nem kerülnek.

 FIGYELEM! A dátumok megadását csak kötőjelekkel elválasztva fogadja el a rendszer (pl.: 2016-10-01)!

Tanulmányi felétételek
Egészségügyi feltételek
vagy Mégsem